Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Shiseido foundation review

Γεια σας και πάλι ...σήμερα είπα να σας γράψω την άποψη μου για τα δυο foundation απο την εταιρεία Shiseido που εχω πάρει εδώ και ενα μήνα περίπου και τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.
                               


Το ένα είναι σε υγρή μορφή και το άλλο είναι σε στικ και έχουν και τα δυο 30 SPF για να μας προστατεύουν απο τις καρκινογόνες και ανθυγιεινές ακτίνες του ήλιου ...
Δεν έχω να πω τίποτα το αρνητικό γι αυτά τα δυο προιόντα ,έχουν και τα δυο τέλεια εφαρμογή και  αφήνουν μια βελούδινη αίςθηςη στο δέρμα σου ,μην περιμένετε οτι έχουν μεγάλη κάλυψη αλλά θεωρώ οτι είναι οτι πρέπει για καλοκαίρι. Βέβαια εαν έχετε συνηθίσει foundation όπου να σας καλύψει σπιράκια αυτό δεν το κάνει ,καλύπτει τις κοκκινίλες που μπορεί να υπάρχουν και τους μαύρους κύκλους και γενικά κάποια στίγματα αλλά σαν κάλυψη είναι ελαφριά προς μέτρια.
Εγώ με αυτά  δεν χρησιμοποιώ καθόλου κονσιλερ γιατί μου καλύπτει τους μαύρους κύκλους που έχω αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι οτι αφήνει μια αίσθηση πούδρας στο τελείωμα του και γίνεται ένα με το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό χωρίς να φαίνεται οτι φοράς κάτι στο δέρμα σου ,άλλο ενα καλό που έχει είναι οτι είναι αδιάβροχο .
Σε καθημερινή βάση βάζω την κρέμα μου ,από πάνω αυτό και τελειώνω με ενα ρουζ. Αυτά τα τρία προιόντα μόνο χρησιμοποιώ. Δεν βάζω καν πούδρα ,επίσης είναι ματ αλλά όχι το ψεύτικο ....
Και τα δυο προιόντα μου φαίνονται ακριβώς τα ίδια ....
Εαν βαριέστε πάρτε το στικ για πιο γρηγορη εφαρμογή ,επίσης εμένα μου το έδωσαν το στικ για κονσιλερ και δεν το κοίταξα και πέταξα την συσκευασία οπότε δεν μπορούσα να το γυρίσω (η κοπέλα δεν είχε διαβάσει μάλλον απο τα sephora και μου έδωςε  δυο foundation γιατι νόμιζε οτι ήταν κονσιλερ) ,αλλά ειναι και τα δυο το ίδιο πράγμα ακριβώς ,αυτή η σειρά δεν εχει βγάλει κονσιλερ γιατι το έψαξα λίγο ...
Επίσης θα σας πουν οτι το στικ έχει περισσότερη κάλυψη ..δεν ισχύει !!! Ειναι ακριβώς τα ίδια !η κάλυψη ειναι πολύ ελαφριά ,δείτε και κάτω στις φωτογραφίες ..

                             


Εδώ έβαλα το στικ αλλά δεν εθ´ναι απλωμένο ,μόλις το απλώσετε γίνετε ένα χρώμα με το δέρμα σας ...
Μπορείτε να το απλώσετε είτε με τα χέρια είτε με πινέλο του foundation ,απλώςτε εύκολα και πολύ όμορφα ,το υγρό πριν το βάλετε ανακινήστε το καλά και μετά το βάζετε ,προσοχή μόνο γιατί είναι πολύ ρευστό.
Και τέλος κοστίζουν στα 28 με 30€ αλλά μπορείτε να τα πάρετε στις εκπτώσεις που βάζουν και εγώ το αγόρασα στα 24€ το κάθε ενα .
Αυτά είχα να σας πω εγώ και άποψη μου αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία και να τα δοκιμάσετε ,εαν ήδη τα έχετε περιμένω την άποψη σας ...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena