Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σκιές σε μορφή σκόνης !

Στις σκιές σε μορφή σκόνης έχω μια μικρή αδυναμία και σας δείχνω την συλλογή μου από αυτές:
Ξεκινάμε από τα μπρονζέ χρώματα και τα μπέζ:
Έτσι γράφουν οι μπρονζέ αποχρώσεις στην δεύτερη σειρά. Η χρυσόσκονη δεν κάθεται από μόνη της στο μάτι με ένα απλό πινέλο αλλά θέλει ένα ειδικό τζελ που το απλώνεις στο πινέλο, μετά πιάνεις την χρυσόσκονη και την βάζεις. Εγώ προσωπικά την κάνω σαν γραμμή αιλάινερ κ δεν την απλώνω σε όλο το μάτι.
Αυτές είναι οι τρεις πρώτες, που είναι και οι πιο ανοιχτές.
Και τα νούμερα είναι ακριβώς με την σειρά της πρώτης φωτογραφίας. Η πρώτη είναι από την εταιρεία Kryolan Satin Powder, η οποία έχει μπεζ απόχρωση. Η επόμενη σκιά είναι από την Make Up Studios number 25, η τρίτη είναι και αυτή από Make Up Studios και δίνει έντονη γυαλάδα! Στην δεύτερη σειρά ειναι οι τρεις πρώτες από Make Up Studios number 2,07,73. Η 4η κατά σειρά είναι από την Kryolan και από την σειρά Satin Powder με χρώμα champagner και η τελευταία πάλι από Make Up Studios.
Και οι πιο πολύχρωμες...
Τα νούμερα είναι με την σειρά: η πρώτη η πορτοκαλί είναι από Studios Make Up number 39, η ροζ χρυσόσκονη από εταιρεία Kryolan από την σειρά Glimmer το χρώμα Pastel Pink, η τρίτη πάλι από Kryolan από την σειρά Glimmer το χρώμα Rose, η τέταρτη είναι από Sephora από την σειρα Crazy  number 179. Στη δεύτερη σειρά η πρώτη είναι από Kryolan, από την σειρά Satin Powder, το χρώμα lila 3, η δεύτερη από Kryolan, από την σειρά Satin Powder number sp664, η τρίτη πάλι από Kryolan, από την σειρα Glimmer, το χρώμα Pastellblau και η τελευταία από Studios Make Up number 22.
Η δεύτερη σειρα έτσι γράφει 
Και η πρώτη σειρα 


2 σχόλια:

  1. I absolutely adore your blog. The makeup is wonderful and I'll really love to try that out!

    Following u now via Goggle +/ bloglovin/ facebook. Follow me back if you like! ♥
    Say meow to me on:
    Miss Aggie Kwong
    Facebook: Miss Aggie Kwong

    ΑπάντησηΔιαγραφή

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena