Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

All about booties...

Καλημέρα σας κοριτσια σημερα είπα να ασχοληθούμε με την τελευταία τάση της μόδας τα booties...
ειναι ενα must που κυκλοφορεί απο πέρσι και συνεχίζεται και φέτος και παει σε όλους τους σωματοτυπους ...και ξεκινάμε απο τα πιο καλά για να προχωρήσουμε μετά στα πιο casual 



Ξεκινάω με τα αγαπημένα μου που δεν ειναι αλλά απο τα miu miu glitter booties!!!ειναι απο τα παπούτσια που μόλις τα δεις νομίζεις οτι έχουν βγει απο παραμύθι!!! ειναι πολυ γνωστά απο όλες τις fashion blogger ανά τον κόσμο και ειναι sold out παντού ....ειναι μια εκδοχή που μπορεί να φορεθεί με ενα τζιν και ενα φούτερ μέχρι και ενα πολυ καλό φόρεμα!


Το δεύτερο αγαπημένο μου ειναι απο Sergio Rossi όπου το βγάζει τα τελευταία 3 χρόνια σε κάθε του συλλογή ...για τους fashionistas ειναι κομμάτι φετίχ  και ενα άκρως θηλυκό παπούτσι .....



Επίσης η εταιρεία Chanel ξέφυγε φέτος απο τα κλασσικά σχέδια και έβγαλε πιο εκκεντρικά σχεδια . βέβαια μην ξεχάσουμε οτι θα έχουν και την ανάλογα δυσπροσιτη τιμη για την εταιρεία αυτή .Δυο απο τα καινούργια της σχέδια ειναι τα παραπάνω που οφείλω να ομολογήσω οτι μπορείς να πεις εαν το αποκτήσεις οτι φοράς ενα έργο τέχνης στα ποδια σου 


Απο την εταιρεία jimmy choo που για φέτος προτίμησε να βγάλει παπούτσια σε αποχρώσεις του κόκκινου ,ενα πολυ κομψό σχέδιο που θυμιζει πολυ την εταιρεία μιας και αυτο σαν σαν σχέδιο το έχει ξαναβγαλει .


Και για να κλείσουμε με τα βραδυνα απο tom ford που λάνσαρε κάτι σε πιο εκκεντρικό σχέδιο και ξαναγύρισε πίσω στην μόδα την μπότα πάνω απο το γόνατο παρότι δεν ήταν πρωτοπόρος μιας και ο Christian louboutin πέρυσι ήταν ο πρώτος που την ξαναγύρισε στην μόδα ...Για τις πιο τολμηρές συνδυάζεται για εμφανίσεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ!


Ξέρω τωρα οτι σε πολλές δεν αρέσουν καθόλου και άλλες πάλι μαζί με εμένα τις λατρεύουμε , τις γνωστές UGG...Θα συμφωνήσω οτι ειναι ενα πολυ χοντροκομμένο παπούτσι αλλά έχω να πω οτι δεν υπάρχει πιο αναπαυτικό και βολικό απο αυτο και για να σας κανω να σας αρέσουν είπα να σας βάλω την πιο glamorous εκδοχή τους ...εγω προσωπικά τις φοράω απο το πρωί μέχρι και το βράδυ απο φόρμες μέχρι με τζιν και φορέματα.


Άλλο ενα άνετο παπούτσι απο την εταιρεία Lacoste μια εναλλακτική της γνωστής γαλοτσας που προσωπικά δεν μου αρεσει καθόλου γιατί μου θυμίζει το χωριό μου που πετούσαμε τα σταφύλια ,αυτο ειναι ενα πιο κομψό σχέδιο, αδιάβροχο και ζεστό μαζί.


Απο την εταιρεία gucci ενα σχέδιο που γενικά το προτιμούν πολυ ειναι το μπότακι της, το δερμάτινο με την γούνα απο μέσα το οποίο μου αρεσει πολυ και ειναι και μια εναλλακτική των ugg και που οφείλω να ομολογήσω οτι ειναι και πιο κομψό 


Τα γνωστά biker boots τα οποία μπορεί και να τα βρείτε απο όλες τις εταιρείας μιας και ξεκίνησαν απο την εταιρεία ASH και η τιμη τους ειναι τσιμπημένη. πολυ όμορφα και καλοραμμενα μπορείτε να τα βρείτε και στα Zara.


Και τέλος τα πιο πολυ φορεμένα απο όλες τις fashion blogger παγκοσμίως απο Steve Maddlen και φορεμένα και απο όλες τις διάσημες με όλα τα είδη στυλ ...ειναι ενα μπότακι που θυμίζει καουμποικο στυλ με μια έντονη δόση ροκ πινελιας.

Αυτά και για σημερα και ελπίζω να σας άρεσε το σημερινο ποστ ....







1 σχόλια:

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena