Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Clarisonic mia 2 review!

Σήμερα είπα να σας γράψω τις εντυπώσεις μου για το clarisonic mia 2 που ειναι για το προςωπο όπου το χρησιμοποιώ σχεδόν δυο μήνες μιας και εχει γίνει τόσος ντορος γι αυτό το προϊόν .




   Το Πάσχα ρωτώντας με ο άντρας μου τι δωρο θέλω να μου πάρει είπα και εγώ να ζητήσω το clarisonic ,για να ξεκινήσω απο την αρχή η τιμη του ειναι λίγο εώς πολύ τσιμπημένη μιας και εχει 150€ Οπότε είπα να το ζητήσω σαν δώρο και το βρίσκετε στα καταστήματα sephora .
Εγώ θα σας πω τι υπόσχεται και τι αποτελέσματα εχω δει εγώ τον καιρό που το χρησιμοποιώ ,το έβλεπα απο τις ξένες ytubers και το εκθειαζανε ,το έψαξα και εγώ λίγο και διάβασα τα καλύτερα ,για επαγγελματικά αποτελέσματα σαν να πηγαίνεις στην αισθητικό για καθαρισμό και οτι κάνει 6 φορες πιο καλή απορρόφηση των προϊόντων μετά απο την χρήση του και 6 φορές καλύτερο καθαρισμό  ετςι πείστηκα και το πήραμε .
Να αναφέρω οτι εχω ένα δέρμα αρκετά καθαρό και χωρίς προβλήματα και χωρίς να εχω βγάλει ποτε κάποιο σπυράκι μονο την περίοδο πριν τις δύσκολες μέρες ,σαν δέρμα ειναι αρκετά ευαίσθητο και κοκκινιζει πολύ εύκολα .
Ξεκίνησα την χρήση του καθημερινά το πρωί με το καθαριστικο προσώπου που είχα ήδη και ειναι απο την bioderma το sebium gel moussant αλλά δεν το σηνυστο με την χρήση του clarisonic Mia 2 γιατί δεν κάνει αφρό καθόλου ,οπότε το βάζω  πρώτα στο πρόσωπο μου αφού εχω κάνει αφρό και μετά απο πάνω κάνω τον καθαρισμό .


Στο δικό μου δέρμα δεν μπορώ να κάνω καθημερινή χρήση γιατί ειναι κάπως ευαίσθητο και στην πεμπτη μέρα συνεχόμενη αισθανόμουν οτι το δέρμα μου έκαιγε και ήταν κατακόκκινο ,οπότε το κάνω μέρα παρά μέρα .
Η αλήθεια ειναι οτι σου αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας και καταλαβαίνεις οτι στο εχει καθαρίσει πολύ καλά ,το βλέπεις απο το βουρτςακι οτι απο άσπρο εχει αλλάξει χρωμα και και εχει γίνει καφε και σου αφερεί όλα τα υπολείμματα ,τώρα για το εαν κάνει καλύτερη απορρόφηση η κρέμα εγώ δεν είδα κάποια διαφορα στο δέρμα μου εκτός απο την αίσθηση καθαριότητας που αφήνει εκτός και εαν φταίει η κρέμα .
Επίσης εχει το καλό οτι ειναι αδιάβροχο και το παίρνεις μαζί σου και στο μπάνιο και οτι κρατάει παρά πολύ η μπαταρία του οπότε δεν χρειάζεστε συνέχεια να το φορτιζετε ,εχει θήκη ταξιδιού όπου μπορείς να το πάρεις μαζι σου και να ειναι προστατευμένο μέσα στην βαλίτσα σου .
Λειτουργεί με δονήσεις και ξεκινάς απο το μέτωπο όπου το κραταει 20 δευτερόλεπτα  και ακούγεται ένας ήχος οτι πρέπει  να αλλάξεις περιοχή ,μετά πας στη μύτη και στο πηγούνι όπου κρατεί αλλά 20 δευτερόλεπτα  και τέλος στα Μαγούλα όπου κρατάει 10 δευτερόλεπτα και κλείνει μονο του όταν τελειώσει δηλαδή συνολικά 1 λεπτό .
Καλό ειναι κάθε 2 -3 μήνες να αλλάξετε την κεφαλή με τις τρίχες για καλύτερη απόδοση και καθαριότητα ,να αναφέρω οτι η κάθε κεφαλή κάνει 25€.


Επίσης υπόσχεται οτι μελλοντικά μειώνει τις ρυτίδες που έχουμε και τις απαλύνει σταδιακά .
Καλό θα ήταν μετά την χρήση να μην το φυλάτε κατευθείαν γιατί λόγω οτι το ξεπλένεις με νερό δεν φεύγει τελείως το νερό και όταν το βάζεις στην θήκη του μένει μια μυρωδιά που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε παρότι εχει ένα προστατευτικό Πόε αφήνει να πάρει αέρα ,οπότε εγώ το καθαρίζω και μετά το αφήνω ανοιχτό χωρίς προστατευτικό μέχρι να στεγνώσει και μετά το φυλάω ,επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι το καθαριστικο το βάζεις πάνω στην τριχινη κεφαλή και το βάζεις απευθείας στο πρόσωπο απλά το δικό μου καθαριστικο έπαρση ειναι gel δεν κάνει αφρό οπότε καλό θα ήταν να να βάλετε κάποιο που να κάνει αφρό .
Η  άποψη η δική μου ειναι οτι η τιμη του ειναι πολύ τσιμπημένη και οτι εχει κάνει ένα πολύ καλό marketing για αυτό και πουλάει τόσο πολύ όχι βέβαια οτι δεν κάνει καλή δουλειά .
Εαν το έχετε και εσείς περιμένω τις εντυπώσεις σας ,επίσης εαν θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να περάσετε μια βόλτα απο τα καταστήματα sephora να σας το δοκιμάσουν .



3 σχόλια:

  1. αν βαλουν καμια καλη εκπτωση μπορει να υποκυψω και να το παρω..Μου φαινεται υπερβολικα ακριβο για τη σημερινη εποχη..Παντως ακουω καλα λογια γενικα οποτε μαλλον αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι καλό ειναι αλλά όντως και εγώ είχα ένσταση στην τιμη και υπέκυψα ...πήγαινε πρώτα να το δοκιμασεις στο κατάστημα ,στο δοκιμάζουν στο χέρι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με την vasiliki από πάνω ! καλό φαίνεται αλλά είναι ακριβούτσικο.. θα μου προτείνεται κάποιο άλλο προϊόν για ευαίσθητο δέρμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena