Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Empties ...

Καλησπέρα και πάλι μετά απο τόσο καιρό που έχω να γράψω... Θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα να είμαι τυπική στις αναρτήσεις μου γιατί μου είχε λείψει όλη αυτή η επικοινωνία μαζί σας!
 Σήμερα θα ξεκινήσω με μια ανάρτηση empties ...
Μετά από πολύ καιρό που τελείωσα κάποια πραγματάκια είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου γι αυτά.

 
Όλα αυτά τα προϊόντα είναι που χρησιμοποίησα κατα καιρούς και επιτέλους τελείωσαν και επειδή τα φυλούσα για να σας τα δείξω είπα επιτέλους να τα δείξω και να τα ξεφορτωθώ μια και καλή!
Θα ξεκινήσω με προϊόντα για τα μαλλιά ...


Ξεκινάω με το πρώτο προϊόν που είναι μια μαλακτική μαλλιών από την Pantene pro-v που προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά. Δεν έχω να πω κάτι το τρομερό, μια απλή μαλακτική που έκανε απαλά τα μαλλιά μου ήταν, όσο για την τιμή της δεν την θυμάμαι ακριβώς, νομίζω γύρω στα 4€ απο τα σούπερ μάρκετ και δεν νομίζω να την ξαναέπαιρνα, μάλλον θα δοκίμαζα κάτι άλλο...


Ένα σαμπουάν μαλλιών απο την εταιρεία John Frieda, είχα άκουσα τόσα πολλά γι αυτήν την εταιρεία και είπα και εγώ να το δοκιμάσω, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη, τα δικά μου μαλλιά τα έκανε πολύ σκληρά και άγρια και περίμενα πως και πως να τελειώσει. Σίγουρα δεν θα το ξαναέπαιρνα!


Τώρα γι αυτό το προϊόν έχω να πω μόνο καλά λόγια! Ήταν δώρο στο συνδρομητικό κουτί cherry box, είναι από την εταιρεία KYANA, είναι κάτι σαν βιολογικό νομίζω, δεν κολλάει τα μαλλιά και το καλό που κάνει ειναι ότι όταν την βάζεις εχει ένα πολύ καλό κράτημα και μετά που θα τα χτενίσεις είναι σαν να μην έβαλες ποτε λακ στα μαλλιά σου. Είναι εξίσου απαλά όπως και πριν την βάλεις, δεν σου αφήνει την αίσθηση όπως άλλες λακ που θες αμέσως να τα λούσεις και μπορείτε να την βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στο site του cherry box.

Και θα συνεχίσω με ένα λαδάκι που το χρησιμοποιώ στις βλεφαρίδες μου για να πυκνώνουν, αλλά ακόμα δεν είδα διάφορα σε κάτι, αλλά για να πω την αλήθεια δεν είναι οτι το βάζω και κάθε μέρα για να μπορέςω να δώ την διαφορά, όπως και να χει το πήρα απο τοπικό φαρμακείο γύρω στα 2€.

Θα συνεχίσω με προϊόντα για το πρόσωπο που έχω τελειώσει:



Ξεκινώντας με  μια μάσκα προσώπου από την εταιρεία Avon και την σειρά planet spa με ιαπωνικό ρύζι. Σαν μάσκα καλή ήταν, χωρίς να σου χαρίζει κάτι ιδιαιτερο, απλά μια ενυδάτωση και το  είχα πάρει απο το περιοδικό της εταιρείας αλλά δεν θυμάμαι την τιμή για να σας πω.


Επόμενο προϊόν είναι ένα καθαριστικό προσώπου από την εταιρεία ROC, το οποίο ήταν δώρο με την κρέμα ημέρας και δεν μου άρεσε ούτε η κρέμα ούτε και το καθαριστικο. Το δέρμα το έκανε πολύ αφυδατωμένο και δεν αισθανόμουν οτι καθάριζε καλά, ανυπόμονουςα να τελειώσει και σίγουρα δεν θα το αγόραζα ξανά ,όσο για την κρέμα την έκανα δώρο στην μητέρα μου γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να την τελειώσω.


Τελευταίο προιόν ομορφιάς είναι άλλη μια μάσκα προσώπου από την Apivita, η μάσκα αναζωογόνησης με πορτοκάλι, που είναι και η αγαπημένη μου! Σου αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο πρόσωπο και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό, εγώ το ένα φακελάκι το χρησιμοποιώ δυο φορές. Επίσης μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και η τιμή του ειναι γύρω στα 4€ τα δυο φακελάκια.


Και τώρα πάμε στο σώμα όπου έχω να σας δείξω δυο προϊόντα και ειναι και τα δύο αποσμητικά  σώματος. Το πρώτο είναι απο την εταιρεία Sanex, είναι χωρίς οινόπνευμα και parabens, έχει πολύ καλή διάρκεια και πολύ ωραίο άρωμα, από τιμή νομίζω οτι κάνει γύρω στα 3-3,5€ και το πήρα από το σούπερ μάρκετ και θα το ξαναέπαιρνα το συγκεκριμένο.


Και το δεύτερο είναι από την Nivea, που το μόνο καλό που είχε ήταν το άρωμα (εαν σας αρέσουν τα αρώματα πουδρας), σαν διάρκεια δεν είχε καθόλου καλή και σίγουρα δεν θα το ξαναέπαιρνα για την διάρκεια του αλλά μόνο για το άρωμα του. Θα το έβαζα μετά το μπάνιο το βραδινό και θα ξαπλώνα. Και σε αυτό η τιμή του ήταν γύρω στα 3-4€.
Και τέλος ένα τελευταίο προϊόν που είναι ένα ξεβαφτικό νυχιών.


Το οποίο είτε το έβαζες είτε όχι δεν ξέβαφαν με τίποτα, έπρεπε να χαλασεις το μισό μπουκαλάκι και αν έφευγε... η τιμη του ειναι 1,5€.

Αυτά είχα να σας δείξω για σήμερα και περιμένω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας εαν εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα προϊόντα αυτά και εάν έχετε μείνει ευχαριστημένες ή όχι.











2 σχόλια:

  1. δεν εχω δοκιμασει τιποτα απο αυτα..πολυ περιεργο..το καστορελαιο θελει εντατικη χρηση για να δεις αποτελεσμα...εγω οταν το χρησιμοποιουσα ειχα δει διαφορα στις βλεφαριδες αλλα και στα μαλλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όλο λέω να το ξεκινήσω εντατικά και όλο το ξεχνάω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena