Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

May favorites 2014!

Καλησπέρα κορίτσια! Στη σημερινή ανάρτηση είπα να γράψω για τα αγαπημένα του μήνα και για τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα σε καθημερινή χρήση όσον αφορά το πρόςωπο.


Δεν είναι και πολλά αλλά θα σας πω την γνώμη μου γι αυτά, ξεκινάμε ...

 
Τώρα γι'αυτό το προϊόν οι συστάσεις περισσεύουν μιας και ειναι τόσο γνωστό ..το λατρεύω και δεν το αλλάζω με τίποτα, είναι το νεράκι micellaire απο bioderma ,έχω πάρει την μεγάλη συσκευασία στα 500ml απο ηλεκτρονικό φαρμακείο στα 12€ ,το χρησιμοποιώ ανελλιπώς, καθημερινά και δεν εχω λόγια να περιγράψω πόσο τέλειο είναι .
Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ απ'το πρόσωπο και τα μάτια, δεν ενοχλεί καθόλου στο ξέβαμα των ματιών και δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα ενώ κάνει το ντεμακιγιαζ των ματιών παιχνιδάκι.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα εαν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα ...


Άλλο ένα προιόν απο bioderma ειναι το υγρό σαπούνι καθαρισμού το sebium gel moussant ,πολύ ωραίο και αυτό το προϊόν και το αγόρασα και αυτό απο ηλεκτρονικό φαρμακείο στα 8€,το μόνο που έχω να πω σαν αρνητικό είναι οτι μετά την χρήση του το δέρμα μου με τραβάει, οπότε και βάζω αμέσως ενυδατική κρέμα. Κατα τ'αλλά δεν τσούζει καθόλου και δεν ενοχλεί ούτε στα μάτια εαν το χρησιμοποιήσεις και απομακρύνει την συσσώρευση του σμίγματος στο δέρμα.


Γι'αυτό σας μίλησα και στην χθεσινή μου ανάρτηση αναλυτικά ,οπότε μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες απο εκεί. Θα αναφέρω μόνο οτι είναι το clarisonic Mia 2.

Και τώρα πάμε στα προιόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και ξεκινάω απο το uv protective liquid foundation απο την εταιρεία shiseido με δείκτη αντηλιακά προστασίας 30spf και ειναι και αδιάβροχο.
Το αγόρασα απο τα καταστήματα sephora με έκπτωση γύρω στα 20-22€ .
Ειναι ένα καταπληκτικό προιόν με πολύ ελαφριά υφή και μέτρια κάλυψη ,ειναι ιδανικό για τις κοπέλες που θέλουν κάτι ελαφρύ για όλη μέρα και κυρίως για το πρωί όπου δεν φαίνεται καθόλου όταν το φοράς ,γίνεται ένα με το δέρμα σου και αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση πουδρας. Εγώ δεν το σετταρω καν με πούδρα απο πάνω γιατί θεωρώ οτι δεν χρειαζεται, εσείς όμως εαν το δοκιμάσετε μπορεί να θέλετε να βάλετε .
Επίσης να πω οτι και να το εχω βάλει απο το πρωί δεν βγάζει λιπαρότητα στο δέρμα μου μονο εαν πλέον έχουν περάσει 8-9 ώρες .
Εχει το καλό οτι εχει αντηλιακο δείκτη προστασίας 30 και ειναι αδιάβροχο για τις κοπέλες που θέλουν να το πηγαίνουν στην παραλία ελαφρώς βαμμένες.


Επόμενο προιόν ειναι το ρουζ που χρησιμοποιώ απο kanebo στην απόχρωση cc 11 dusty pink ,εχει ροδακινι απόχρωση και δείχνει πολύ ωραία λάμψη στο δέρμα σαν να ειναι το φυσικό σου χρωμα ,το αγόρασα απο strawberrynet .com με έκπτωση στα 7€ (Το χρωμα αδικείται στην φωτογραφία).



Επόμενο προιόν που χρησιμοποιώ ειναι ένα bronzer απο Art Deco το mineral bronzing powder compact 6-limited edition και το αγόρασα απο hondos center στα 19€.
Δεν είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα, το μόνο που δεν μου αρέσει οτι εαν θέλετε να κάνετε contour η απόχρωση του πορτοκαλίζει και μοιάζει με λερωμένο πάνω στο δέρμα, οπότε εγώ αυτό που κάνω είναι να το βάζω σαν ρουζ περισσότερο για ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα.



Και τέλος τα παραπάνω προιόντα τα απλώνω με το πινέλο απο real techniques by Samantha and Nic chapman το blush brush.
Πραγματικά αυτό το πινέλο απο τότε που το αγόρασα δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, εχει πολύ ωραία αίσθηση στο δέρμα και οι τρίχες του ειναι παρά πολύ μαλακές ,το αγόρασα απο I-herb στην τιμη των 7€.


Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα Μαίου αλλά και τα προιόντα της καθημερινής μου περιποίησης όσον αφορά το πρόσωπο.
Περιμένω και τα δικά σας σχόλια απο κάτω...










5 σχόλια:

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena