Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Summer nail colour 2014!

Κορίτσια μου καλησπέρα σας ...
Σήμερα είπα να ασχοληθώ με τα χρώματα του καλοκαιριού και τις τάσεις που κυκλοφορούν γι αυτό το καλοκαίρι στα νύχια μας !
Μετά απο μια επίσκεψη μου στο spa μια φίλης μου εκπληκτικής τεχνητριας νυχιών που φτιάχνει σχέδια στα νύχια που ειναι απλά έργο τέχνης είπα να δω και τα τελευταία μανο που κυκλοφόρησαν και μου άρεσαν πολύ.
Απο το εξωτερικό οι τάσεις που έρχονται ειναι όλα τα παστέλ χρώματα και όσο το δυνατόν να δείχνει πιο καθαρό και περιποιημένο το μανικιούρ μας, μιας και μπορεί κάποιος να το βάψει σπίτι του χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού. Το γαλλικό μανικιούρ που μας είχε κατακλύσει τα τελευταία χρόνια τείνει να εξαλείφεται σιγά σιγα και να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και πιο οικονομική ,αφού μας δείνει την δυνατότητα να φτιάχνουμε τα νύχια μας στο σπίτι με μια απλή περιποίηση ,κόβοντας λίγο τα πέτσακια, κάνοντας ένα peeling στα χέρια για να ειναι πιο μαλακά ,με μια λίμα μπορούμε να δώσουμε ένα απλό σχηματάκι και για το τελείωμα, αφού τα βάψουμε μπορούμε να βάλουμε μια κρεμούλα και ένα λαδάκι απ'οτι έχουμε στο σπίτι στα πέτσακια μας και θα δείχνει τέλειο ...

Όπως θα δείτε παρακάτω εγώ ξεχώρισα τα παρακάτω χρώματα :
Τ




Απο China glaze όπως θα δείτε ξεχώρισα για φέτος 5 μανο τα οποία είναι: ένα τέλειο κοραλλί που είναι το νούμερο 873 flip flop fantasy ,ένα παστέλ σαν θαλασσί όπου το νούμερο είναι 867 re-fresh mint, επόμενο είναι ένα τέλειο λεμονί χρώμα όπου το νούμερο είναι 871 lemon fizz, ένα άλλο παστέλ σε γαλακτερό χρώμα όπου το νούμερο είναι 1145 dandy lyin around και τέλος το τέλειο τσιχλοφουσκί όπου ειναι το 1003 shocking pink.
Και περνάμε στην αγαπημένη εταιρεία όλων που είναι φυσικά η Essie και ενώ όλα ήταν τέλεια χρώματα εγώ ξεχώρισα τα παρακάτω :




Και τα παίρνω με την σειρά της φωτογραφίας όπου το πρώτο είνει ένα παρά πολύ ωραίο λιλά χρωμα στο νούμερο 823 bond with whomever, το δεύτερο είναι ένα πολύ ωραίο ροζ στην απόχρωση 603 cascade cool, το τρίτο είναι ένα ροζ χρώμα που μοιάζει σαν πούδρα σε απόχρωση και είναι το 706 neo whimsical. Συνεχίζω με ένα πολύ ωραίο φυστικί χρωμα, το 758 absolutely shore και τέλος ένα αγαπημένο παστέλ που για μένα είναι η τέλεια απόχρωση του ροζ και είναι το 586 gucci muchi puchi. Για να μην σας αφήσω παραπονεμένες σας δείχνω και βαμμένα νυχακια με σχέδια όπου τα σχεδίασε η φίλη μου Νινετα και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook στην σελίδα της Nineta's Nail art και εαν μένετε Χανιά επικοινωνήστε μαζι της και θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεςμα ...δείτε και κάποιο απο τα παραπάνω χρώματα σε βαμμένα νυχακια ....









Αυτά είχα να σας γράψω και σήμερα ...ελπίζω να σας άρεσε ...και περιμένω να μου προτείνετε και εσείς κάποιο χρώματα κυρίως σε ροζ απόχρωση !





















3 σχόλια:

  1. Λατρεύωωωωωωωω το Flip flop fantasy!!!Κλασσικό αγαπημένο μιας και το έχω αγοράσει 3 φορές!
    Και το abolutely shore φανταστικό..μόλις μου τελείωσε το πρώτο μπουκαλάκι και πάω για δεύτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέλεια χρώματα και πολύ καλοκαιρινά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι και εμένα μου άρεσαν παρά πολύ όλα τα χρώματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena