Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Only for hair!

Καλημέρα κορίτσια μου, σήμερα είπα να σας γράψω κάποιες συμβουλές για τα μαλλια σας γενικά και ειδικά τώρα το καλοκαιράκι... Σύμφωνα με τις οδηγίες της hair colourist Άντζελας Μπατουδάκη, μετά από τα τόσα χρόνια εμπειρίας στον χώρο, σε πολύ γνωστά κομμωτήρια σας επισυνάπτω τις παρακάτω συμβουλές της:
Το καλοκαίρι είναι μία πολύ καλη ευκαιρία για να αγαπήσουμε και να προσέξουμε τα μαλλιά μας περισσότερο, όπως προσέχουμε και το δέρμα μας... Όσες έχουμε ξανθιά μαλλιά, με ανταύγες ή και λευκά καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε το σαμπουαν Silver όποιας εταιρείας έχετε προτίμηση και ανάλογα με το ποσό που θα θέλατε να δώσετε.
Εδώ είναι ένα από τα καλύτερα σαμπουαν Silver, της εταιρείας Loreal και η τιμή του είναι γύρω στα 13€ και θα το βρείτε στα κομμωτήρια. 
Εδώ το προιόν αυτό είναι από την εταιρεία Lorven και η τιμή του είναι στα 8€ και θα το βρείτε στα Hondos Center.
Και εδώ το προιόν αυτό είναι της Biosilk, στην τιμή των 15,80€ και θα το βρείτε στα κομμωτήρια και στο Internet.
Το σαμπουαν Silver όποιας εταιρείας και εάν επιλέξετε είναι καλό να το χρησιμοποιήτε ανάλογα με την συχνότητα των λουσιμάτων που κάνετε την βδομάδα. Το ιδανικό είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα. θα κάνετε το πρώτο χέρι στο λούσιμο με αυτό, θα το αφήσετε γύρω στα 3 με 4 λεπτά περίπου και μετά θα το ξεπλύνετε καλά και θα περάσετε το δεύτερο χέρι με το κανονικό σαμπουαν σας. Αυτό το κάνουμε για να φεύγει αυτή η κιτρινίλα που μας πετάει το ξανθό και για να κρατιέται  ωραίο το χρώμα μας για περισσότερο χρονικό διάστημα, κάντε το και θα με θυμηθείτε!!!
Επίσης καλό θα ήταν τους καλοκαιρινούς μήνες να κάνετε εντατικά μάσκες μαλλιών για να τα κρατάτε μαλακά, ενυδατωμένα και λαμπερά. Αυτή ειναι η μάσκα της εταιρείας Macadamia και η τιμη της ειναι στα 38,40€.
Αυτή είναι μία από τις καλύτερες μάσκες μαλλιών που κυκλοφορούν, είναι της εταιρείας Fekkai, η τιμή της είναι στα 40€ και θα την βρείτε στα Sephora. Την μάσκα καλό θα ήταν να την αφήσουμε για κάποια λεπτάκια στα μαλλιά μας και παρακάτω σας γράφω δύο tips για καλυτερα αποτελέσματα τα οποια είναι 1) να τυλίξετε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα, την μάσκα να την βάλετε σε όχι πολύ βρεγμένα μαλλιά γιατί θα φύγει και η μάσκα μαζί και να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν (μην τα αφήσετε όμως όσο χρόνο χρειάζεστε για να ξυρίσετε τα πόδια σας, δεν ειναι αρκετό...) ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν καλύτερα τα συστατικά της μάσκας και 2) να τα στεγνώσετε με το πιστολάκι για περίπου 5 με 7 λεπτά και μετά να τα λούσετε ξανά για να την αφαιρέσετε.
Επίσης καλό θα ήταν όλο το χρόνο όχι μόνο το καλοκαίρι να χρησιμοποιούμε σαμπουαν με δείκτη προστασίας από τον ήλιο μιας και είμαστε σε χώρα που έχουμε όλο τον χρόνο ήλιο και θέλουμε τα μαλλιά μας προστατευμενα από αυτόν.
Αυτό είναι ένα σαμπουαν από την Kerastase με δείκτη UV και η τιμή του είναι στα 19€.
Επίσης και αυτές οι δυο σειρές ειναι ολοκληρωμένες για το καλοκαίρι με σαμπουαν, μάσκα και λάδι προστασίας μαλλιών από τον ήλιο και η τιμη τους ειναι στα 41,80€!
Και για το τέλος σας αφήνω με την καλύτερη συμβουλή ,στα ξανθιά μαλλιά: μπορείτε να βάζετε  αμυγαλέλαιο και στα κάστανα μαλλιά το δαφνέλαιο πριν το λούσιμο μόνο στις άκρες των μαλλιών σας και επίσης καλό θα ήταν να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εναλλάξ με την μάσκα μαλλιών σας και ανα 2 μέρες να βάζετε την μάσκα η το λάδι αντίστοιχα. Επίσης ωραία λαδάκια  για όλους τους τύπους μαλλιών ειναι και τα παρακάτω:


 Και τα δύο ειναι πάνω κάτω στην ίδια τιμη, γύρω στα 15€ και θα τα βρείτε στα κομμωτήρια, δίνουν μια λάμψη στα μαλλιά και τα αφήνουν μαλακά.
Αυτό είναι από την εταιρεία Schwarzkopf και τιμή του είναι 27€.
Και τέλος, το προιόν είναι της εταιρείας Wella, λέγεται luxe oil και η τιμή του είναι στα 17,80€.
Αυτά και για σήμερα, ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό post και περιμένω τις εντυπώσεις σας...






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena